Tervezők / Márkák

logo

Maja Allure

A fiatal tervezőnő szenvedélye  a csokornyakkendő. Minden egyes darabot kézzel készít, és csak tökéletes minőséget enged ki a kezéből. Csokornyakkendőiben ötvöződik a  tradicionális elegancia, a modern világ friss színeivel és a képzelet szabadságával.

Maja az év egy részét Londonban tölti ahol rengeteg inspiráció éri, de sokat utazik Európa más országaiban is, ahol folyamatosan a legkülönlegesebb és legjobb minőségű anyagok után kutat, melyekből aztán elkészítheti egyedi nyakkendőit.

Minden Maja Allure csokornyakkendő limitált kiadású, általában 2-3 darab érkezik a boltunkba egy-egy típusból.

4

 


 

logo_white

B. Muszyński

Napjaink egyik legsikeresebb új designere a fiatal lengyel tervező, aki ontja magából a kis szériában, kézzel készült modelleket.  A legjobb anyagok felhasználásával, tökéletes precíz varrással olyan karakteres, elegáns és finom stílussal megáldott csokornyakkendőket tervez és gyárt, melyek nemzetközi szinten is a legmagasabb minőséget képviselik.

A  B. Muszyński csokornyakkendők kis szériában kaphatóak, boltunkba általában 4-5 darab érkezik egy-egy típusból.

4 b

 


logo_

 

 

 

 

HisOutfit

A közelmúltban alapított HisOutfit néven saját márkát néhány tervező, akik szenvedélyüknek tekintik az egyedi kiegészítők tervezését és gyártását. Éppen ebből a szenvedélyből adódóan ma is mindegy egyes darabot kézzel készítenek, így tudnak biztosak lenni abban, hogy a márkanév alatt kizárólag limitált példányszámú tökéletes darabok kerülnek ki. Termékeiket főleg a fiatal vásárlóknak szánják, így a csokornyakkendők tobzódnak a jobbnál-jobb ötletekben, színekben. Érdemes a hírlevél segítségével folyamatosan követni az érkező termékeket, hiszen egy-egy új darab nagyon gyorsan elfogyhat, és a HisOutfit csapatától mindig számíthatunk valami meglepetésre…

4 c


ek_logo

 

 

 

Edyta Kleist

A tervezőnő műhelyében minden egyes csokornyakkendő kézzel készül limitált példányszámban. Pompás színek, feliratok, fotó-részletek mutatják a fiatal designer fantáziájának határtalanságát.

A főleg fiataloknak szánt modellek a mindennapi öltözködés részeiként állják meg legjobban a helyüket. A színek, témák és formák sokszínűségével Edyta Kleist csokornyakkendői tökéletes kiegészítők, ha szeretnénk stílusosan, és mégis teljesen egyedien öltözködni.

A Edyta Kleist csokornyakkendők limitáld példányszámban elérhetők, általában modellenként 1-2 darab érkezik boltunkba.

4 e

 

 


 

 

One reply on “Tervezők / Márkák

  • Virtual Private Servers

    Europa egyik legmeghatarozobb lakastextil vasaran es kiallitasan termeszetesen magyar tervezok is jelen voltak munkaikkal. Tervezografika Tanszekkel egyutt utaztak Nemetorszagba, ahol het tervet sikerult eladniuk a vasaron.

    Válasz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.